Eller vad vi ska kalla denna rätt för?
Tillaglagnings tid Ca 1timme
1 bit kött av smak man vill ha
4st sparris
2st baconskivor
1 champinjon
1/2 lök
2st tomater
2st skivor ost
mos
1dl sås grönpepparsås eller bearnais
salt peppar
smör
Koka ihop moset (det går att använda pulvermos om man gillar det) spritsa moset på plankan eller på en ugnsäker form/tallrik
Koka såsen av den sort man själv gillar ihop med köttet.
skiva lök och chaminjonerna stek dem med en klick smör, linda baconskivorna runt sparrisen för stek dem gärna lite grann.
Stek köttet lite grann på båda sidorna krydda och salta köttet.
Spritsa moset runt tallriken/plankan snitta tomaten i spåren sätter ni ostskivorna.
lägg upp köttet lök,champinjonerna baconlindade sparrisarn en klick med sås
sätt in ugnen ca250grader
när moset har fått en gyllenbrun färg ta ut plankan
Smaklig måltid
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar